Καλώς ήρθατε

Η εταιρεία Barrow International ιδρύθηκε το 1998 με βασικό αντικείμενο τις επαγγελματικές κάρτες.

Στοχεύοντας στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, ανάπτυξε τμήματα σχεδίασης, επεξεργασίας και εκτύπωσης των καρτών, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε όλα τα στάδια.

Με διαρκή ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρέτησε εκατοντάδες επιχειρήσεις, προσφέροντας προϊόντα που διακρίθηκαν για την καλαισθησία και την ποιότητά τους. Έχοντας σαν αρχή της την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Barrow International, συμβάδιζε πάντα με τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή των επαγγελματικών καρτών, αναπτύσσοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η Ειδικότητα μας

Τα τελευταία χρόνια, με την εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας και παραγωγής, η Barrow International είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους πελάτες της, πλαστικές κάρτες υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από υλικά εξαιρετικής ανθεκτικότητας όπως PVC, PET, ABC, PC κλπ.

Στοχεύοντας στο μέλλον, η εταιρεία διερευνά συνεχώς τις τάσεις στην αγορά, αλλά και την εξέλιξη των σύγχρονων μεθόδων εκτύπωσης και επεξεργασίας, ώστε να βρίσκεται συνεχώς στην πρωτοπορία της αγοράς των επαγγελματικών καρτών, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα άψογα από αισθητικής και τεχνικής πλευράς.